OBJAVILI TUŽNU VIJEST

Princ William i Kate shrvani gubitkom: 'U srcu naše obitelji bio je posljednjih devet godina'

Ian Vogler/Press Association/PIXSELL
23.11.2020.
u 21:02

Također, smatra se i da je Kate psa nazvala po prabaki s očeve strane koja se zvala Olive Christiana Lupton.

Princ William i Kate Middleton ovog su vikenda izgubili svog dragog psa Lupa. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u nedjelju su podijelili tužnu vijest s pratiteljima na Instagramu.

Podijelili su fotografiju Lupa i napisali:  “Za vikend je uginuo naš dragi pas Lupo. U srcu naše obitelji bio je posljednjih devet godina i jako će nam nedostajati”.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Lupo se pojavio na mnogim fotografijama s kraljevskom obitelji, uključujući jednu od prvih službenih fotografija princa Georgea. Lupo je engleski koker španijel, a uzgojen je preko psa u vlasništvu Kateinih roditelja, Michaela i Carole Middleton. 

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea njega su dobili prije devet godina, a navodno im je upravo on pomogao u odabiru imena za princa Georgea. Naime, kraljevski par je navodno napisao razna imena na papirima i razbacao ih po podu i dok je Lupo šetao preko papira, zaustavio se upravo na papiriću s imenom George.

Princ William je prije sedam godina izjavio kako su mu Kate, George i Lupo uvijek prioriteti. Također, smatra se i da je Kate psa nazvala po prabaki s očeve strane koja se zvala Olive Christiana Lupton.

Pratitelji su izrazili sućut kraljevskom paru u komentarima, a javio se i filmski producent Ben Cohen i napisao: “Žao mi je zbog vašeg gubitka, šaljem ljubav”.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije