POTRESNA ISPOVIJEST

Princ William i Harry u dokumentarcu o mami: To će nas progoniti do kraja života

Foto: PA/Pixsell
1/2
23.07.2017.
u 20:37

Prinčevi su se u dokumntarcu "Diana, naša majka: život i naslijeđe" prisjetili i razgovora koji su vodili s mamom dan prije nego je poginula u prometnoj nesreći u Parizu

U dokumentarcu "Diana, naša majka: život i naslijeđe" koji će biti objavljen na 20. obljetnicu smrti princeze Diane, najpotresniji je dio u kojem se njeni sinovi princ William i princ Harry prisjećaju svog posljednjeg razgovora s  mamom. 

U vrijeme dok je princeza bila u Parizu, gdje je 31. kolovoza i poginula u prometnoj nesreći, njeni sinovi su bili u škotskom Balmoralu s bakom i ostatkom obitelji. Posljednji razgovor koji su vodili s mamom kratko je trajao jer su dječaci žurili pridružiti se rođacima Zari i Phillipu kako bi se igrali. Prinčevi kažu kako će ih to progoniti do kraja  života. -Taj telefonski razgovor neću nikada zaboraviti, usjekao mi se duboko u sjećanje. Da sam znao što će se dogoditi  ne bih to napravio. Harry i ja očajnički smo se trudili završiti razgovor - govori princ William u dokumentarcu. 

- Teško se prisjećati toga, s tim ću se nositi cijeli život. Siguran sam da bi razgovor bio potpuno drukčiji da sam samo znao da će se te večeri njen život završiti. Da sam to znao, rekao bih joj neke stvari - ispričao je princ Harry. Dianini sinovi rekli su kako se točno sjećaju o čemu su tada pričali s mamom, ali nisu sadržaj razgovora htjeli  ispričati pred kamerama.  - Prvi put pričamo o njoj kao o našoj mami. Dosad je to bilo prebolno, a sada je jako bolno - rekao je Harry. Princ William rekao je kako svojoj djevi Georgeu i Charlotte stalno priča o baki Diani. - Kad spremam Georgea i Charlotte na spavanje, obavezno im pričam o baki Diani.  Želim da znaju da imaju dvije bake, bez obzira na to što moje majke više nema - rekao je William i dodao kako je Dianinu prisutnost najviše osjećao na svom vjenčanju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije