ODREKLI SE TITULA

Princ Harry u pregovorima za novi posao s kontroverznim gigantom

Foto: Press Asociation/Pixsell
1/2
17.02.2020.
u 08:01

Radi se o investitorskoj banci koja je djelomično odgovorna za financijsku krizu 2008. te je zbog toga u proračun SAD-a morala uplatiti pet milijardi dolara.

Prošlo je više od dva mjeseca otkako je, sada bivši, kraljevski par obznanio da se odriču svojih titula i sele u Kanadu. Princ Harry i Meghan Markle tako su sve iznenadili, pa tako i njegovu majku, kraljicu Elizabetu II.

Odlučili su biti poputno financijski neovisni, a britanski mediji pišu kako će se vojvotkinja od Sussexa pridružiti Netflixovom showu 'I Do, Redo' koji vodi njezina bliska prijateljica, 40-godišnja kanadska trendseterica i stilistica Jessica Mulroney.

Foto: DPA/PIXELL

Međutim, čini se kako je i njezin suprug već pronašao novi posao. Naime, Mirror javlja kako je princ trenutno u pregovorima s jednom od najvećih svjetskih banaka Goldman Sachs s kojima bi mogao zaraditi preko milijardu funti.

Britanski medij piše kako pregovori traju još od studenog prošle godine kada je princ zajedno sa suprugom donio odluku o financijskoj neovisnosti. Prođu li pregovori pom planu, princ Harry će ubuduće održavati govore na sponzoriranim skupovima u organizaciji Goldman Sachs banke.

Vojvoda od Sussexa ne bi bio prvi 'celebrity' zaposlenik ove banke budući da su nogometaš David Beckham i glumica Gwyneth Paltrow držali govore na sličnim skupovima.

Podsjetimo, radi se o investitorskoj banci koja je djelomično odgovorna za financijsku krizu 2008. te je zbog toga u proračun SAD-a morala uplatiti pet milijardi dolara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije