nije sklon ovome

Princ Harry se emotivnom objavom oprostio od djeda: Znam da bi mi sada, s pivom u ruci, rekao da završim sve ovo

Pa/Pixsell
13.04.2021.
u 21:15

Inače, princ Harry u nedjelju navečer sletio je u Veliku Britaniju za sprovod koji je predviđen 17.travnja, ali bez svoje supruge Meghan Markle (39). Ona, kako se priopćilo, ne može putovati jer je u visokom stupnju trudnoće.

Iako nije sklon privatnim objavama na društvenim mrežama svoje zaklade Archwell, princ Harry (36) odlučio je jednu objavu posvetiti svom preminulom djedu, princu Philipu. Nakon što je to isto na društvenim mrežama napravio njegov brat princ William, Harry je pismo djedu podlijelio na Instagramu. "Moj djed bio je čovjek od službe, časti i velikog humora. Bio je autentično svoj, ozbiljno oštre pameti i mogao je zadržati pozornost bilo koga zbog svog šarma, ali i zato što nikad niste znali što bi mogao sljedeće reći. Ostat će zapamćen kao najdugovječniji partner Monarha, odlikovani vojnik, princ i vojvoda. Ali meni je, kao i mnogima od vas koji su izgubili voljenu osobu ili baku ili djeda zbog boli od prošle godine, bio samo moj djed: majstor roštilja, legenda zafrkancije i drzak do kraja. On je bio oslonac za Njezino veličanstvo Kraljicu s neusporedivom predanošću, čak 73 godine koliko su bili u braku, ali i prije. Mogao bih nabrajati unedogled, ali znam da bi sada svima nama, s pivom u ruci, rekao: 'ajde više završi s tim! Dakle, djede, hvala ti na tvojoj službi, predanosti baki i na tome što si uvijek bio svoj. Jako ćeš nam nedostajati, ali uvijek ćemo te pamtiti. Meghan, Archie i ja (kao i vaša buduća praunuka) uvijek ćemo imati posebno mjesto za tebe u našim srcima. 'Per Mare, Per Terram'", emotivno je napisao Harry.
 
 
'Per Mare, Per Terram' je inače latinska izreka 'Morem i zemljom', što je moto britanskih marinaca, a sve jer je Phillip u mladosti služio u Kraljevskoj mornarici. Inače, princ Harry u nedjelju navečer sletio je u Veliku Britaniju za sprovod koji je predviđen 17.travnja, ali bez svoje supruge Meghan Markle (39). Ona, kako se priopćilo, ne može putovati jer je u visokom stupnju trudnoće. Podsjetimo, Harry se prvi put nakon godinu dana prije koji mjesec telefonski čuo s ocem, a s bratom Williamom će se prvi put vidjeti u subotu. Mnogi vjeruju kako je ovo prilika da obitelj izgladi odnose nakon bombastičnog intervjua s Oprah Winfrey.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?