veliki korak

Princ Harry i Meghan Markle žive u Kensingtonskoj palači

princ Harry
Pixsell
04.02.2017.
u 09:13

Tamo žive i njegov brat, princ William, sa suprugom Kate Middleton i djecom. Par je u zadnjih mjesec dana, od prvog zajedničkog odmora u siječnju, nerazdvojan

Američka glumica Meghan Markle (35) navodno se uselila u kuću princa Harryja (32) na imanju Kensingtonske palače u Londonu. Tamo žive i njegov brat, princ William (34), sa suprugom Kate Middleton (35) i djecom. Par je u zadnjih mjesec dana, od prvog zajedničkog odmora u siječnju, nerazdvojan.

- Praktički žive zajedno. Ona kuha za njega, on ‘skoči’ do teretane, jednostavno uživaju u vremenu koje provode zajedno - rekao je izvor blizak paru. Meghan je navodno spremna odreći se glume i zasnovati obitelj, prenosi 24sata.hr.

Harryjevi poznanici tvrde da je princ toliko zaljubljen da bi se uskoro mogla čuti i svadbena zvona, iako je par u vezi samo sedam mjeseci. 
- Nitko od njihovih prijatelja se ne bi začudio da uskoro najave zaruke - izjavio je nedavno dobro upućen  izvor za britanski Daily Star.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije