Meghan Markle

Prije udaje za princa htjela je zaraditi milijune na lizalicama

29.01.2018.
u 16:54

Američka glumica Meghan Markle (36) za nekoliko mjeseci i službeno će postati članica britanske kraljevske obitelji. Zaručnica princa Harryja (33) zbog ljubavi se odrekla karijere i mnogih drugih stvari koje su sasvim normalne u životu 'obične pučanke'.

Zvijezda serie 'Face' poznata je kao 'žena od akcije', a to potvrđuje i informacije o tome kako je, prije nego što se proslavila kao glumica, planirala zaraditi milijune, prenosi 24sata.hr. 

Kako javljaju strani mediji, Meghan je još 2012. predala papirologiju potrebnu za patentiranje imena tvrtke za proizvodnju lizalica. Glumica i njezina prijateljica željele su zaštititi ime 'Lali' i vlastite lizalice plasirati u trgovine sa slatkišima.

Od posla sa slatkim na kraju nije bilo ništa jer je Markle ubrzo dobila ulogu Rachel Zane u 'Facama', a sve ostalo je povijest.

Markle i princ zaruke su objavili  krajem studenog 2017., a Meghan je ponosno pokazivala zaručnički prsten kojeg je dizajnirao princ Harry. Inače, prsten je načinjen od nakita pokojne princeze Diane. Par će se vjenčati u svibnju ove godine.

Zaručnica princa Harryja nije otkrila koga će zvati na svoj 'veliki dan', ali je potvrdila da će njen otac sigurno biti uz nju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije