CURE INFORMACIJE

Prijateljstvo Harryja i Meghan s Beckhamovima navodno je gotovo zbog teških optužbi

princ Harry i Meghan
Profimedia
01.08.2023.
u 11:31

Procurile su brojne priče o režimu ljepote, a Meghan je vjerovala da je Victoria možda pustila informaciju. Navodno David bio izuzetno uznemiren optužbama, no poziv je navodno bio "vrlo pristojan, ali još uvijek "prilično neugodan".

Prijateljstvo princa Harryja i Meghan Markle s Davidom i Victorijom Beckham navodno je gotovo, a nogometna legenda je navodno apsolutno bijesna zbog situacije, pišu britanski mediji.

Vojvoda od Sussexa je godinama bio blizak s Davidom kroz brojne kraljevske uloge u sportskom svijetu, a zajedno su viđeni na događajima tijekom godina. Victoria je bila velika podrška Meghan kada se preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo, dajući joj savjete. Ali ubrzo nakon što su Meghan i Harry napustili svoje kraljevske uloge 2020., objavljeno je da je Harry iz vedra neba nazvao svog prijatelja Davida optuživši Victoriju za odavanje priča o Meghan. Procurile su brojne priče o režimu ljepote, a Meghan je vjerovala da je Victoria možda pustila informaciju. Navodno David bio izuzetno uznemiren optužbama, no poziv je navodno bio "vrlo pristojan, ali još uvijek "prilično neugodan".

- Meghan se bojala da Victoria stoji iza toga. Ideja da bi Victoria Beckham osobno nazvala novinare da ih obavijesti je smiješna, kazao je izvor za The Sun.  Harry je vrlo zaštitnički nastrojen prema Meghan i odlučio je riješiti stvar izravno kontaktirajući svog dobrog prijatelja Davida. Odlučili su nastaviti dalje s prijateljstvom, ali to je sigurno stvari učinilo neudgodnima. 

Vjeruje se da se njihovo prijateljstvo nikada nije oporavilo i od tada dva para nisu provodila puno vremena zajedno. To se svakako vidi u pogledu javnih događanja. Dok su Harry i Meghan pozvali Beckhamove na svoje kraljevsko vjenčanje još 2018., Sussexovi nisu prisustvovali prošlogodišnjem vjenčanju Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz.

Čini se da nisu samo Beckhamovi ti koji se udaljavaju od Meghan i Harryja, a upućeni tvrde da se mnogi njihovi slavni susjedi drže podalje.

Brojne poznate osobe navodno odbijaju par zbog straha da bi mogli doći u sukob s princem Williamom i princezom Kate. Među njima su navodno i Steven Spielberg, Julija Louise-Dreyfus i Rob Lowe.

- Svatko ima film ili predstavu na Broadwayu koju želi prikazati na platnu u Londonu ili  West Endu i znaju da princ William i Kate, koji su najpoznatije britanske slavne osobe, neće doći na premijeru ako misle da je netko prijatelj s Harryjem i Meghan. Sve je sve u novcu. A veliki moćni igrači u Hollywoodu ne ugrožavaju svoj posao za Harryja i Meghan, kazao je izvor za NewsNation.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije