SRETNI PAR

Prijateljica Ive Majoli objavila snimke s vjenčanja: Pokazala tortu i zahvalnice, ali i kako se zabavljalo

Instagram
07.10.2022.
u 09:42

Bivša hrvatska tenisačica Iva Majoli (45) jučer se u Milanu udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija kojeg je sve do ovog ljeta skrivala od očiju javnosti.

Njezina prijateljica Borna Kotromanić, sestra Nina i majka Dragica pojurile su zato u Italiju, a neke od Majolinih prijateljica pokazale su i snimke s vjenčanja pa su tako pratitelji mogli vidjeti i kako je izgledala torta, ali i zahvalnice para koje su dijelili uzvanicima. 

Bivša tenisačica Mara Santangelo (41) na svom  Instagram Storyju pokazala je tortu koja je bila jednostavna bijela, a potom je podijelila i zahvalnice. 

Foto: Instagram

I zahvalnica je bila jako jednostavna te je izgledom podsjećala na razglednicu. Na njoj je bila fotografija para, te datum i mjesto vjenčanja. 

Foto: Instagram

Mara je dijelila s pratiteljima i snimke koje su pokazivale kako su se uzvanici zabavljali u Milanu. Inače, upravo je Mara jučer prva pokazala Majinu vjenčanicu koja je bila jednostavna bijela haljina s prorezom na nogama, te izrezom koji je naglasio njen dekolte. Uz haljinu na sebi je imala i sako sa srebrnim detaljima koji se nalaze i na haljini, a cijelu kombinaciju upotpunila je srebrnim štiklama.

Foto: Instagram

Na fotografiji koju je objavila prijateljica Majoli blista, dok u ruci drži samo buket bijelih ruža.  U Milano je stigla i Ivina kći Mija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije