NOVA LJUBAV

Pričalo se da živi s bivšim suprugom, a sada je Nina Morić pokazala novog dečka

Instagram
03.11.2021.
u 19:07

Nina i Carlo uživali su u Italiji, a na jednoj fotografiji doktor joj ljubi kosu dok su na drugoj pozirali zajedno što je potaknulo glasine o novoj romansi iako su talijanski mediji prije mjesec dana pisali da se manekenka pomorila s bivšim suprugom, Fabrizijom Coronom.

Bivša manekenka Nina Morić (45) na društvenim mrežama je podijelila fotografije na kojima je pozirala sa španjolskim estetskim kirurgom Carlom Galatom (35). Nina i Carlo uživali su u Italiji, a na jednoj fotografiji doktor joj ljubi kosu dok su na drugoj pozirali zajedno što je potaknulo glasine o novoj romansi iako su talijanski mediji prije mjesec dana pisali da se manekenka pomorila s bivšim suprugom, Fabrizijom Coronom.

Foto: Instagram

Nina i Fabrizio bili su u braku tri godine, od 2001. do 2004, čini se kako su nakon 17 godina i mnogobrojnih javnih prepucavanja napokon odlučili zakopati ratnu sjekiru. Bivša manekenka je u jednom trenutku snimala sina Carlosa (19) uživo koji je potvrdio da ga otac tuče i daje mu psihotropne tvari, no čini se da je ljubav prema sinu bila jača pa su se talijanski mediji raspisali da ponovno žive zajedno te da ih je spojio upravo sin, a kao dodatna potvrda stigla je i fotografija koju je objavio Fabrizio uz koju je napisao: "Mi smo povijest".

Foto: Instagram

Corona je u travnju ove godine pušten iz zatvora zbog zdravstvenih problema gdje je služio kaznu zbog iznuđivanja novca od poznatih osoba, a iako je njegova obitelj neprestano blatila Ninu i proglasili su ju narkomankom, očito je odlučila ružne trenutke ostaviti iza sebe, pa čak i situaciju kada ju je Fabrizio pokušao ugušiti u zatvoru. Inače, krajem prošle godine Nina je pokazala novog dečka Marca s kojim se viđala nakon prekida s Vincenzom Chiricom, a je li doktor Carlo Nina nova ljubav tek će se potvrditi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije