IMAO JE BROJNE FANOVE

Preminuo mnogima omiljeni glumac iz filma 'Dobri momci'

25.07.2022.
u 21:49

- Naša srca su slomljena. Nikad više neće biti drugog Paula Sorvina, bio je ljubav mog života i jedan od najboljih performera koji su ikada bili na filmu ili na pozornici - napisala je njegova dupruga DeeDee.

Paul Sorvino, glumac najpoznatiji po ulozi hladnokrvnog mafijaša Paulija Cicera u filmu 'Dobri momci' Martina Scorsesea je preminuo. Imao je 83 godine. 

Sorvino, otac oskarovke Mire Sorvino preminuo je u ponedjeljak prirodnom smrću.  - Naša srca su slomljena. Nikad više neće biti drugog Paula Sorvina, bio je ljubav mog života i jedan od najboljih umjetnika koji su ikada bili na filmu ili na pozornici - napisala je njegova supruga DeeDee. 

Tijekom solidne karijere koja je trajala pola stoljeća, Sorvino je ostvario gomilu uloga. Glumio je u The Gambleru, 'Romeu i Juliet' Baza Luhrmanna iz 1996., tumačio je Henryja Kissingera u filmu Nixon Olivera Stonea, te heroinskog ovisnika u filmu 'The Cooler'.  Mnogi ga se također sjećaju po ulozi detektiva Phila Cerretta u seriji Law&Order. 

No, najviše fanova zapamtilo ga je upravo po ulozi Cicera u 'Dobrim momcima'.  - Puno ljudi misli da sam zapravo gangster ili mafijaš, najviše zbog tog filma. Valjda je to cijena koju plaćaš kada dobro odigraš neku ulogu - rekao je jednom prilikom. 

U stvarnosti je bio jako osjećajan, a mnogi su zapamtili da je plakao u publici kada je njegova kći 1996. dobila Oscara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije