u 23. godini

Preminula Bobbi Kristina Brown

Bobbi Kristina
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
27.07.2015.
u 09:03

Brown je u siječnju pronađena bez svijesti u kadi u svom domu u Roswellu u Georgiji nakon čega je hospitalizirana te su je liječnici stavili u induciranu komu.

Bobbi Kristina Brown, kći Whitney Houston i Bobbyja Browna preminula je u 23. godini.

Brown je u siječnju pronađena bez svijesti u kadi u svom domu u Roswellu u Georgiji nakon čega je hospitalizirana te su je liječnici stavili u induciranu komu. Kasnije je prebačena u hospicij u Atlanti gdje je u nedjelju i preminula.  Liječnici su utvrdili da nema moždane aktivnosti te da njezin oporavak nije moguć. Prošli tjedan njezina obitelj prekinula je njezino liječenje.

- Konačno je u miru u rukama boga. Želimo ponovno zahvaliti svima radi njihove goleme količine ljubavi i podrške tijekom posljednjih nekoliko mjeseci - navela je njezina obitelj u izjavi u nedjelju, prenosi Newsweek.

Iako je policija isključila nasilje kao uzrok ozljeda Bobbi Kristine Brown i nikada nije podignula nikakvu kaznenu prijavu zbog tog slučaja, krajem prošlog mjeseca protiv Nicka Gordona, kojeg se opisuje kao njezinog dečka i muža što njezina obitelj opovrgava, podignuta je civilna tužba. U njoj se Gordona optužuje da je fizički zlostavljao Bobbi Kristinu te da je nepropisno povukao 11.000 dolara s njezinog bankovnog računa nakon što je ona završila u komi, javlja nbcnews.com.

Bobbi Kristina Brown jedino je dijete pjevača Bobbyja Browna i pjevačice Whitney Houston. Houston je preminula 2012. godine. Također je pronađena u kadi u beživotnom stanju.

>>Bobbi Kristina Brown s dečkom doživjela prometnu nesreću

>>Kći Whitney Houston završila u bolnici zbog psihičkog sloma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije