KONAČNA POTVRDA PREKIDA?

Prekipjelo joj? Jedna od najljepših žena na svijetu naprasno odselila od partnera

PA/Pixsell
06.06.2019.
u 10:07

- Njihov odnos na klimavim je nogama već nekoliko mjeseci stoga je Irina odlučila da bi bilo najbolje da preseli u sama u novi dom - otkrio je izvor blizak paru.

Čini se da je Irini Shayk doista prekipjelo. Već neko vrijeme šuška se kako je njezinoj vezi s Bradleyem Cooperom došao kraj, a izgleda da je sada stigla i konačna potvrda ljubavnog kraha. 

Naime, američki mediji raspisali su se kako je predivna ruska manekenka iselila iz luksuzne kuće u kojoj je živjela s holivudskim glumcem i njihovom dvogodišnjom kćerkicom Leom De Seine. 

Upravo je ona razlog zbog kojeg 44-godišnji Bradley i 33-godišnja Irina još ne žele krenuti odvojenim putevima iako je, ako je vjerovati glasinama, to sasvim izgledno u skorijem razdoblju. - Njihov odnos na klimavim je nogama već nekoliko mjeseci stoga je Irina odlučila da bi bilo najbolje da preseli u sama u novi dom. Sve se čini da neće još dugo zajedno potrajati - otkrio je izvor za Daily Mail. Bradley i Irina, koji su zajedno od 2015. godine, za sada o svom odnosu mudro šute. 

Da im je veza na klimavim nogama nagađa se još od ovogodišnje dodjele Oscara na kojoj je prema mnogima bila očigledna kemija između Bradleya i pjevačice Lady Gage s kojom se zbližio tijekom snimanja filma 'Zvijezda je rođena'. Glasine je dodatno rasplamsala i Met Gala na koju je Irina stigla bez pratnje svog partnera. 

- Ovdje sam zbog posla. Svoj privatni život ne bih htjela komentirati. Zato se zove privatni jer se tiče samo mene i obitelji i zadovoljna sam što je tako - izjavila je tada Irina koja se na svoju vezu požalila prijateljima još prošle jeseni.Hoće li ovo biti tek prolazna kriza ili definitivan kraj po mnogima najljepšeg para na svijetu saznat ćemo zasigurno vrlo brzo jer htjeli oni o tome govoriti ili ne jer njihov međusoban odnos ponekad govori više od bilo kakvih riječi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije