Mostar Summer Fest

Pregršt dobre zabave na ljetnom festivalu

25.06.2016.
u 08:00

Jučer i danas, 24. i 25. lipnja 2016., u industrijskoj zoni, na platou između dvije dvorane Mostarskog sajma, odražava se 4. po redu Mostar Summer Fest koji je, uz 16 bendova i dvije festivalske pozornice, pripremio i, do sada, najzanimljiviju chill out zonu. Prvoga dana (petak) nastupili su Goran Bare i Majke, Gustafi, Who see i Ritam sex-i-ja, a danas (subota) nastupaju Parni valjak, Kawasaki 3P, Bad Copy i Repetitor.

“Ove godine smo uistinu upregnuli svoje kreativne i organizacijske snage kako bismo pripremili jedinstven doživljaj za sve koji dođu na festival. Lokacija na Mostarskom sajmu nam daje neograničene mogućnosti za kreiranje različitih kornera koji će ove godine biti veliki i po stotinu četvornih metara. Svi oni su kreirani za užitak naših posjetitelja i kreiranje nezaboravnih uspomena tijekom dva dana zabave pod vedrim, zvjezdanim nebom. Naravno, nećemo sve detalje otkriti, no reći ćemo kako vas i ove godine očekuje naš, sada prepoznatljiv ‘kreativni šator’ koji se pruža ispod stotina šarenih zastavica kreirajući dnevni boravak gdje se možete opustiti uz okuse iz našeg BBQ kornera ili tortilla-bara. Zatim, tu je naš rakija-korner koji je iz godine u godinu s više od 20 različitih okusa itekako omiljeno mjesto za druženje. Reći ćemo kako ćete uživati u performansi plesa na svili i moći se okušati u tome, ali i da ćete uživati u lounge ozračju pod baldahinima u našem nargila-korneru”, otkrivaju nam organizatori, dodavši kako, uz sve navedeno, posjetitelje očekuju još mnogi neodoljivi sadržaji ovog vikenda.

Podsjećamo kako pod pokroviteljstvom Estrella Damm piva i HT Eroneta na Mostar Summer Festu ove godine možete uživati u 16 bendova na dvije festivalske pozornice. Dodajmo još informaciju kako su organizatori osigurali i besplatan prijevoz do festivalske lokacije u Industrijskog zoni u razdoblju od 18 do 4 sata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije