NA FACEBOOKU

Pratitelji napali Ellu Dvornik: Zbog statusa koji je objavila uvjereni su da je antivakser, reagirao i suprug

Instagram
04.07.2021.
u 20:46

Zbog toga su je napali neki pratitelji, koji su jhe prozvali antivakserom, no u komentarima se javio i njezin suprug Charles.

Influencerica Ella Dvornik na Facebooku je podijelila screenshot razgovora koji se širi po društvenim mrežama. Ella je izazvala brojne reakcije objavivši fotku kako bi se našalila sa situacijom sa cijepljenjem. 

"Glavobolja od cijepljenih. Sad znam zašto me glava boli stalno uz muža", stoji uz Ellinu objavu screenshota razgovora dvije osobe na platformi BlaBlaCar, gdje je jedna osoba odbila vozača koji joj je rekao da je cijepljen. 

Foto: Instagram

Zbog toga su je napali neki pratitelji, koji su je prozvali antivakserom, no u komentarima se javio i njezin suprug Charles. 

Foto: Instagram

Poduzetnik je podijelio meme na kojem piše:

"Prije nego osudite antivaksere, prohodajte malo u njihovim cipelama" uz fotku klaunskih cipela.  Brzo mu je odgovorila i Ella. 

"Ne znam od kud su ljudi iz ovog shvatili da sam ja antivakser. Ja sam samo prosarkazam. Nisam se stigla cijepiti, ali definitivno budem. Ako umrem, bar imate odmor na fejsu od mene" napisala je influencerica. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije