radio i za Madonnu

Poznato je tko je dizajnirao haljinu Lepe Brene koja je izazvala mnoštvo reakcija

Lepa Brena
NOVA TV
02.01.2023.
u 19:15

Dizajner Boris Kargotić vlasnik je brenda DeMode, a živi i radi u Beogradu. Njegove kreacije nosile su brojne regionalne i svjetske zvijezde među kojima i Severina, Katy Perrry, Nicki Minaj i Beyonce.

Novogodišnji program Nove TV 'I godina Nova 2023.' gledao je velik broj ljudi, a posebno im je za oko zapela jedna modna kombinacijama.

Naime, glazbenica Lepa Brena (62) digla je prašinu svojim nastupom u dugoj crnoj haljini koja je na sebi imala šljokičasti dio u obliku golog ženskog tijela. 

Ovom je haljinom izazvala mnoštvo reakcija te su mnogi na društvenim mrežama komentirali kako je njezin izbor za ovu priliku neukusan i bizaran."Što je ovo?", "Horor", "Zašto?", bili su samo neki od komentara gledatelja.

Glazbenica je u ovoj emisiji izvela nekoliko svojih pjesama, a dizajner ove haljine je Boris Kargotić, rođeni Splićanin koji živi i radi u Beogradu.

 

Inače, Kargotić je diplomirao glumu u Sarajevu, no život ga je odveo u nekom drugom smjeru. Boris iza sebe ima suradnje s velikim regionalnim zvijezdama poput  Katarine Grujić, Severine, Ane Nikolić i Seke Aleksić, ali i globalnim ikonama poput Katy Perry, Jessie J, Beyonce, Nicki Minaj i Madonne. 

Suradnje sa svjetskim zvijezdama ostvario je zahvaljujući kontaktu s njihovim stilistima koji su njegove kreacije primijetili na društvenim mrežama. 

- Kada jednom uđete u taj krug slavnih osoba, onda je sve mnogo lakše. Svjetske zvijezde su jednostavne, pošaljem im stvari, ako im se sviđaju super, ako im ne odgovaraju, pošalju ih nazad. I to je to - kazao je jednom prilikom.

Dodajmo da Kargotić vodi brend DeMode koji se ovom kreacijom pohvalio i na svojim društvenim mrežama.

- Emancipacija znači posjedovanje svog tijela, svog izbora i svog glasa - napisali su na službenom profilu brenda uz fotografiju Lepe Brene u ovoj haljini snimljenu tijekom snimanja novogodišnjeg programa Nove TV.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije