SLUČAJNO ILI NAMJERNO?

Poznati glumac osvojio Zlatni globus i zahvalio bivšoj supruzi i ljubavnici

08.01.2018.
u 10:45

Ewan McGregor dobio je nagradu za ulogu u seriji "Fargo", a u govoru zahvale spomenuo je bivšu suprugu i ljubavnicu zbog koje je nakon 22 godine braka napustio suprugu.

U govorima zahvale na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa glumci su se uglavnom osvrnuli na glavnu temu večeri - seksualno zlostavljanje i uznemiravanje, a govor glumca Ewana McGregora bio je u nešto drukčijem tonu, ali bio je posvećen ženama.

Štoviše, Ewan je zahvaljujući se na Zlatnom globusu za  najboljeg glumca u seriji Fargo, u svom govoru spomenuo uskoro bivšu suprugu Eve Mavrakis te ljubavnicu Mary Elisabeth Winstead zbog koje i napušta suprugu. 



 

– Želim zahvaliti Evi koja je bila uz mene 22 godine i hvala našoj djeci Clari, Esther, Jamyan i Anouk, volim vas – rekao je u svom govoru te nastavio:

– Oduvijek sam uživao što sam glumac jer mi je to pružilo mogućnost da se družim i da radim s vrhunskim glumcima, a uloge u "Fargu" ne bi bilo bez Davida, Michaela, Carrie Coon i, naravno, ne bi ih bilo bez Mary Elizabeth Winstead i zato vam hvala. 

Ewan i Mary Elizabeth snimljeni su u listopadu kako se ljube i tek tada se doznalo da je Ewan nakon 22 godine braka napustio suprugu i to još u svibnju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije