ovisnost

Poznati glumac, kojeg pamtimo po ulozi u 'Austin Powersu', zbog trovanja alkoholom završio u bolnici

dfss
08.04.2017.
u 08:45

Prije mjesec dana pojavile su se glasine kako je glumac Verne Troyer, kojeg se sjećamo po ulozi Mini - Me u filmu "Austin Powers", završio u bolnici zbog trovanja alkoholom.

Ova nagađanja jučer je putem Instagrama potvrdio i sam glumac i otvoreno je priznao da se već neko vrijeme bori s ovisnošću o alkoholu. 

- Zbog zabrinutih fanova odlučio sam napisati ovu poruku. Kao što možda već znate već sam se borio s ovisnošću o alkoholu i ta borba nije bila nimalo lagana i sada je nastavljam. Prijavio sam se u centar za rehabilitaciju i nadam se da ću dobiti potrebnu pomoć. Hvala vam na podršci i svim porukama koje ste mi poslali. Uz vašu pomoć prebrodit ćuovu situaciju - napisao je Verne. 

Njegovi problemi s alkoholom počeli su 2002. kada se nakon dva mjeseca braka rastao od supruge Genevieve Gallen i tada je završio u bolnici zbog trovanja alkoholom i skoro je umro. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?