Skandal u Hollywoodu:

Poznati glumac je pedofil i zlostavljač

zvijezde
20.09.2016.
u 10:15

Radar Online, koji je prvi pisao i o neimenovanoj HIV pozitivnoj zvijezdi za koju se saznalo da je Charlie Sheen (51), niti ovaj put nije imenovao protagonista šokantne priče, prenosi 24sata.hr

Dječja zvijezda Corey Haim umrla je 2010. godine od posljedica predoziranja, a cijelog odraslog života borio se s traumom iz djetinjstva. Naime, Corey je javno progovarao o tome da je bio žrtva članova organizirane pedofilske skupine u Hollywoodu. Nakon Haimove smrti, isto je tvrdio njegov dugogodišnji prijatelj Corey Feldman (45).

Haimov zlostavljač nikada za svoja zlodjela nije kažnjen, piše tabloid. Kako se u holivudskim krugovima ne bi saznalo što je radio Haimu i ostalim dječacima, on bi koristio svoju moć i utjecaj kako bi ušutkao govorkanja. 

foto: Pixsell/kolaž

Corey Feldman (lijevo) i Corey Haim bili su prijatelji od djetinjstva

Neimenovani holivudski glumac Haima je zlostavljao u svojoj ili njegovoj prikolici na filmskim setovima te na tulumima 'holivudske kreme'. Feldman je o istom prominentnom glumcu progovorio u svibnju ove godine. 

- Ne smijem spominjati imena. Ali ta osoba je i dan danas u showbizu i vrlo je važna. Ljudi žele znati kako je moguće da se ovakve stvari dopuštaju. Dolaze k meni i govori mi neka budem 'pravi muškarac' i kažem ime u javnosti - ispričao je Feldman koji tvrdi da ne smije nikoga imenovati jer mu to brani kalifornijski zakon jer su njihovi slučajevi odavno pod zastarom. 

Pedofil koji je zlostavljao Haima, tvrdi Radar, popularan je glumac i obiteljski čovjek s milijunima obožavatelja diljem svijeta. Do njegovog imena došli su, kažu, nakon četverogodišnje istrage koja je otkrila 'gnjusne tajne showbiza'. Slavni glumac već desetljećima vodi dvostruki život. Ujedno je i vođa velikog, organiziranog pedofilskog lanca, piše tabloid. 

Ipak, nisu rekli hoće li i kada otkriti ime zlostavljača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije