OPTUŽBE

Poznati glazbenik vođa je kulta i u kući je zatočio djevojke?

18.07.2017.
u 16:52

Američki R&B pjevač R Kelly odbacio je optužbe da je držao nekoliko mladih žena u "zlostavljačkom kultu", prenosi BBC. Roditelji djevojaka tvrde da im je oduzeo mobitele i da ih zlostavlja

Bivši suradnici i  zaposlenici glazbenika R Kellyja tvrde da glazbenik ima kult te da je u svojim kućama u Atlanti i Chicagu zarobio nekoliko djevojaka kojima je oduzeo mobitele i zabranio bilo kakvu komunikaciju s vanjskim svijetom.
Roditelji djevojaka za BuzzFeed ispričali su kako se glazbenik ponaša prema njihovim kćerima. - Oduzeo im je mobitele i zabranio komunikaciju s obiteljima.

Traži od njih da ga zovu 'tatica' i samo uz njegovo dopuštenje mogu izaći iz kuće. Seksa se s njima i sve snima te ih fizički i psihički maltretira - tvrde roditelji.  Američki R&B pjevač R Kelly u utorak je odbacio optužbe da je držao nekoliko mladih žena u "zlostavljačkom kultu", prenosi BBC. 

Odvjetnik pjevača naglasio je da će se "marljivo i energično boriti" kako bi vratio ugled. U izvještaju američkog portala BuzzFeed tvrdi se da je pjevač manipulirao ženama koje su se kroz druženje s njim htjele probiti u glazbenom svijetu. 

Kellyja su ranije već optuživali za seksualno uznemiravanje, ali nikad nije bio proglašen krivim.  BuzzFeed se poziva na iskaze roditelja koji tvrde da mjesecima nisu vidjeli ili razgovarali sa svojim kćerima čijim životima upravlja popularni pjevač. On im govori što trebaju nositi i jesti, kad se prati i spavati i kako se ponašati tijekom seksualnih odnosa koje snima, tvrde roditelji. 

Izvještaj prenosi i izjave triju bivših pripadnica Kellyjevog bliskog kruga da u takvim uvjetima na njegovom imanju još uvijek živi šest žena. Ako prekrše "pravila", ističu, pjevač fizički ili verbalno kažnjava žene.  Kelly je jedan od najuspješnijih rythm and blues pjevača svih vremena, s 40 milijuna prodanih albuma. Najpoznatiji je po hitovima "I Believe I can Fly" i "Ignition".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije