LJUBAVNI KRAH

Poznati 85-godišnji televizijski voditelj razvodi se od 26 godina mlađe supruge

Profimedia
21.08.2019.
u 15:00

Iz prijašnjeg braka, sa sportašem Danielom Southwickom, Shawn King ima jednog sina, dok s voditeljem Larryjem Kingom ima sinove Chancea i Cannona.

Nakon 22 godine braka voditelj Larry King razvodi se od 26 godina mlađe supruge, Shawn Southwick King. 

Vijest o podnošenju zahtjeva za rastavu potvrdio je Larryjev odvjetnik, a ubrzo je odjeknula i u svim svjetskim medijima.

Par se vjenčao 5. rujna 1997. godine u bolničkoj sobi u kojoj je boravio King, koji se trebao podvrgnuti operacijskom zahvatu zbog začepljenih krvnih žila.

Ovaj 85-godišnji voditelj i 59-godišnja glumica već su 2010. godine zbog nevjere bili pred rastavom, a zahtjev su tada podnijeli i King i njegova supruga. Shawn ga je tada navodno prevarila s jednim od trenera njihove djece, ali do razvoda ipak nije došlo. Njihova veza u nešto više od dva desetljeća braka preživjela je brojne turbulencije. 



 

Naime, 2008. godine Shawn je završila na odvikavanju od tableta, a 2010. pronađena je bez svijesti zbog navodnog predoziranja tabletama protiv bolova. I to samo nekoliko mjeseci nakon što je voditelj podnio zahtjev za rastavu od nje. Prašina se ponovo podigla 2016. godine kada su mediji počeli pisati o novoj, višegodišnjoj aferi voditeljeve supruge. 

Par je u jednom intervjuu za strane medije sve to opovrgnuo. - Glasine su takve kakve jesu - to su glasine. I kažem vam iskreno, ne obraćam pažnju na njih - rekao je tada King, a složila se i Shaw koja je nadodala da je bitno da se drže zajedno. 



 

Shawn, sedma supruga Larryja Kinga, nije nepoznato lice u Hollywoodskim krugovima. Osim što je glumila u nekoliko filmova i serija, okušala se kao producentica, šest godina vodila je vijesti za Hollywood Insider, a okušala se i u pjevačkim vodama. 

Iz prijašnjeg braka, sa sportašem Danielom Southwickom ima jednog sina, dok s poznatim voditeljem ima dvojicu sinova, 20-godišnjeg Chancea i 19-godišnjeg Cannona. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?