'GODINE SU SAMO BROJ'

Poznata manekenka potpuno gola na bazenu slavi 37. rođendan

sdg
Instagram
06.04.2017.
u 10:45

Ako imate odlično zdravlje, te ako ste fit, možete se osjećati prekrasno i imati povjerenja u sebe bez obzira koliko godina imali - napisala je Joanna

Poljski supermodel Joanna Krupa za dva tjedna proslavit će 37. rođendan, pa je zato fanove na Instagramu počastila fotografijom na kojoj potpuno gola leži na bazenu. Naravno, Joanna je mudro sakrila strateška mjesta, no svejedno je fotografija postala hit, te je u manje od 10 sati skupila 20 tisuća lajkova.

- Sada kada mi je rođendan iza ugla sve više shvaćam kako su godine samo broj. Ako imate odlično zdravlje, te ako ste fit, možete se osjećati prekrasno i imati povjerenja u sebe bez obzira koliko godina imali - napisala je Joanna pokraj fotografije.

Naravno, odmah su uslijedili brojni komentari koji su hvalili Joannin izgled. Manekenki nije problem potpuno se skinuti, budući da se već nekoliko puta pojavljivala gola u najpoznatijim svjetskim magazinima kao što su Playboy, FHM i Maxim. Od 2013. je u braku s biznismenom Romainom Zagom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?