Ipak nije tako hladna

Potez Meghan Markle kojim je oduševila posebnu skupinu

Meghan Markle
Reuters/Pixsell
08.08.2023.
u 11:00

Meghan i njezine prijateljice posjetile su hotel San Ysidro Ranch, a tamo su vidjele i grupu djevojaka koje su sudjelovale na djevojačkoj večeri. Taj je prizor natjerao Markle da zastane te da priđe mladenki i poželi joj sreću

Meghan Markle u svom je podcastu često istraživala poziciju žena u današnjem društvu pa stoga i ne čudi da je prije nekoliko dana u kinu pogledala i film 'Barbie'. Djelo Grete Gerwig koje ima neosporivu poruku ženskog osnaženja izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a cijelom Barbie ludilu nije odoljela ni Meghan.

S grupom prijatelja, među kojima je bila i Portia De Rossi, uputila se u kino. Poruka ženskog zajedništva možda ju je i inspirirala na potez koji je mnogima bio pomalo iznenađujuć, ako uzmemo u obzir da ju često predstavljaju kao pomalo nedostižnu, piše Tportal.hr. 

Meghan i njezine prijateljice posjetile su hotel San Ysidro Ranch, a tamo su vidjele i grupu djevojaka koje su sudjelovale na djevojačkoj večeri. Taj je prizor natjerao Markle da zastane te da priđe mladenki i poželi joj sreću.

Vojvotkinja je nedavno proslavila 42. rođendan, a rođendan je slavila uz supruga Harryja u talijanskom restoranu Tre Lune, poznatom žarištu holivudske elite.

Rođendanskom slavlju nisu se pridružili članovi kraljevske obitelji koji su ove godine odlučili preskočiti javne čestitke. Ni ove ni prošle godine službeni kraljevski profil na društvenoj mreži X (bivši Twitter) nije objavio rođendansku čestitku Meghan, a ove godine nisu se potrudili ni William i Kate Middleton.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije