Lik iz serije "Kako sam upoznao vašu majku"

Popularni glumac Neil Patrick Harris novi voditelj Oscara!

neil patrick harris
Foto: Reuters/Pixsell
16.10.2014.
u 17:14

Glumcu Neilu Patricku Harrisu pripala je čast da vodi iduću, 87. dodjelu Oscara koja će se održati u nedjelju, 22. veljače 2015. godine.

Glumac Neil Patrick Harris iduće će se godine okušati u novoj ulozi, vođenju dodjele najpoznatijih filmskih nagrada – Oscara

Iako je do sada nastupao na dodjeli najprestižnijih filmskih nagrada, ovo će biti prvi puta da će ih voditi, a ovo nije prvi puta da se okušao u toj ulozi. Naime, već je uspješno vodio dodjele nagrada Tony i Emmy, te su producenti slavnih Oscara uvjereni da je odraditi odličan posao. Sjajni glumac najpoznatiji je po ulozi zavodnika Barneya u seriji "Kako sam upoznao vašu majku".

- Oduševljeni smo što će Neil biti voditelj, jako dugo ga poznajemo i vidjeli smo kako postaje izvrstan glumac i velika zvijezda filmova, kazališta i televizije. Raditi s njime na Oscarima je savršeno i sve njegove vještine i talenti vidjeti će se na globalnoj pozornici – rekli su producenti Craig Zadan i Neil Meron.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?