Golišave 'fotke'

Pokos se obrušila na golišave zvijezde pa osvanula u toplesu

vlatka pokos
28.01.2016.
u 21:24

Vlatka Pokos (45) u nedavnom je intervjuu demantirala šuškanja da se zaposlila u njemačkom hotelu kao event manager. Ogorčena je, kaže, jer ne vjeruje da na domaćoj televiziji nema mjesta za nju.

- To je apsurdno! Za svaku nepismenu budalu ima mjesta na televiziji. Stvarno se zgrozim kad vidim tko sve vodi, recimo, Dnevnik. Zaista ne vidim svoju budućnost u ovoj zemlji. U vlastitoj se domovini loše osjećam. Sve su se vrijednosti poremetile - rekla je Vlatka za T portal. Smeta ju, kaže, i način na koji domaće zvijezde dospijevaju u medije. 

- Pogledajte samo profile naših najvećih zvijezda na Instagramu. Pa što je to? Danas je dovoljno da netko stavi gole dijelove svog tijela i - eto ga u novinama i na portalima. Nepojmljivo mi je to, degutantno, bolesno i odvratno. Dno dna - rekla je Pokos koja smatra da su 'jeftini selfiji u donjem rublju odraz nesigurnih osoba'. 

Voditeljica i pjevačica dodaje da, ako bi poželjela biti u medijima na taj način, bila bi.

- Imam izvrsno tijelo i imala bih što za pokazati. Ali nije mi cilj da se promoviram na takav način - smatra Vlatka.

No, samo nekoliko dana nakon objavljivanja intervjua, na Vlatkinom Instagramu osvanuo je set njenih golišavih fotografija nastalih povodom izlaska njene knjige 'Život u raju' iz 2010. godine, piše 24sata.hr. Na 'fotkama', Pokos je u toplesu, dok grudi prekriva rukama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije