KONKURENCIJA

Pojavile su se trzavice između Kate i Meghan, a prinčevi misle da se stvar otela kontroli

Foto: PA/Pixsell
1/3
24.06.2018.
u 20:25

Kate je odlučila kako više neće pomagati Meghan oko prilagodbe životu u kraljevskoj obitelji.

Odnos Kate Middleton i Meghan Markle iz prijateljskog prerasta u natjecateljski, a izvori bliski kraljevskoj obitelji otkrivaju kako Kate odbija pomoći Meghan da se prilagodi životu u kraljevskoj obitelji. 

Close Weekly i Inquisitr pišu kako Kate uzmiče po pitanju pomoći Meghan jer osjeća kao da je Meghan želi nadmašiti. Stvari su se, navodno, počele mijenjati nakon vjenčanja Meghan i princa Harryja. 

- Meghan je o ponašanju u kraljevskoj obitelji sve naučila od Kate, ali nakon vjenčanja Kate je osjetila kako se Meghan više ne trudi družiti s njom i svu pažnju je usmjerila na to da impresionira kraljicu Elizabetu - piše pak Touche Weekly Magazin.

Kate smatra kako je uložila puno truda u njihovo prijateljstvo a ima dojam da nije puno dobila zauzvrat. Mediji pišu kako je Kate dobra osoba, ali ne  želi da ju iskorištavaju. Dodaju kako je Kate znala da će Meghan biti kritizirana nakon što se na balkonu palače na ceremoniji Trooping the Color pojavila u haljini golih ramena, ali odlučila ju je ne upozoriti.  

Mogla je spasiti Meghan od neugodnosti, ali nije ništa rekla - otkriva izvor. Tvrde kako Kate ima dojam da se slika o savršenoj kraljevskoj vojvotkinji na kojoj je radila godinama sada stavlja u drugi plan, a prvi plan je rezerviran samo za Meghan koja i ne pazi toliko na pravila.

Princ William i princ Harry umorni su od natjecanja svojih supruga i smatraju da se stvar otima kontroli. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?