NIJE ŠALA

Pojavila se bizarna akcija prikupljanja novca za Meghan i Harryja, pogledajte koliko se skupilo

Foto: PA/Pixsell
18.03.2021.
u 16:16

Podsjetimo, princ Harry je u intervjuu ustvrdio da je prestao dobivati novac od palače u prvom kvartalu 2020. godine, a upravo tada su svijetu obznanili da se odvajaju od kraljevske obitelji.

Na platformi GoFundMe ovih se dana pojavila bizarna akcija prikupljanja financijske pomoći. Naime, Anastasia Hanson akciju je pokrenula za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa, princa Harryja i Meghan Markle, a cilj je postavljen na 10 milijuna dolara.

Očekivano, kampanja je razbjesnila javnost, a na kraju je i ukinuta. Do ukidanja skupilo se samo 110 dolara. 

Anastasia je britanskim novinarima pojasnila kako nije bila riječ o nikakvoj šali, već je istinski htjela pomoći slavnom paru otplatiti luksuznu kuću koju su nedavno kupili u Kaliforniji, a na ideju je došla nakon što je princ otkrio Oprah kako ga je početkom 2020. godine obitelj prestala financirati. 

"Ako vam treba kuća, za vas ću to napraviti", rekla je Hanson i dodala da ako dva milijuna njihovih fanova uplate samo po pet dolara, da bi se uspjela prikupiti pomoć. Također je naglasila kako su oni u SAD stigli za vrijeme pandemije te da nisu imali nikakve poslove. 

Podsjetimo, princ Harry je u intervjuu ustvrdio da je prestao dobivati novac od palače u prvom kvartalu 2020. godine, a upravo tada su svijetu obznanili da se odvajaju od kraljevske obitelji. To im je, kazao je Harry, bila motivacija za unosne ugovore s Netflixom i Spotifyem. Harry i dalje ima novac koji mu je ostavila majka Diana, a i dalje je u utrci za nasljedstvo u Palači. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije