KIM K. NE POSUSTAJE

Pogledajte na čemu sada zarađuje žena koju je proslavio kućni pornić

asdasd
22.04.2017.
u 14:30

Kim Kardashian opet diže prašinu, no ovaj put to nije napravila svojom bujnom pozadinom već novim proizvodom kojeg je lansirala na svojoj stranici.

Da nije bilo kućnog pornića u kojem su glavne uloge imali Kim Kardashian i njen tadašnji dečko Ray J, tko zna bismo li danas bili u tolikoj mjeri bombardirani ‘vijestima’ iz klana Kardashian-Jenner. No, snimka je prije deset godina ugledala svjetlo dana, a Kim nam se otad dva puta udavala, dva puta rađala, i tko zna koliko puta estetski korigirala, prenosi Net.hr

Kim je danas gospođa West, supruga, majka, ali i vrlo uspješna poduzetnica koja na svom imenu zgrće milijune i milijune dolara. Ona je vlasnica jedne produkcijske, kuće, ima liniju preparata za njegu kože, liniju parfema, modnih butika, online trgovine… Popis ide u nedogled, a jučer je lansirala i neke nove proizvode na svojoj stranici Kimoji.com.

Među njima je i svijeća na kojoj je Kim stavljena u ulogu, ni manje ni više, nego Djevice Marije. Ovaj proizvod je, kako to obično biva u online svijetu, razbijesnio gomilu tviteraša koji joj ne mogu oprostiti ovaj potez. ‘Odvratno! Ja sam kao kršćanka doista uvrijeđena. Kad bi znala tko je Djevica Marija i što ona predstavlja, bilo bi te istinski sram’, samo je jedan od komentara.

 

Kim je prašinu digla i svojim jučerašnjim outifitom kad je obukla haljinu na kojoj se među njenim prpošnim grudima smjestio lik, opet, Djevice Marije.

Inače, Kim nije često isticala svoju religioznost. Jedna od prilika kade je to ipak napravila jest kad je svoje prvo dijete, North, krstila u Jeruzalemu u armenskoj ortodosknoj crkvi nakon čega je s obitelji posjetila mjesto na koje je, kako je napisala na svom instagramu, ‘Marija donijela Isusa nakon što je umro na križu’.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije