ponosno pokazala

Pogledajte kakvu vilu Neda Ukraden ima u Imotskom, obnovila je obiteljsku kuću koja je srušena u ratu

Neda Ukraden
Matko Begović/Pixsell
23.06.2023.
u 19:20

Neda Ukraden pozvala je fotografe u svoju luksuznu vilu u Imotskom, koju je nedavno obnovila.

Pjevačica Neda Ukraden rođena je 1950. u Imotskom, gdje je živjela do svoje drugo godine.

Njezina rodna kuća srušena je tijekom Domovinskog rata, a Neda ju je nedavno obnovila i sada je pozvala fotografe da je snime.

Pjevačica je od razrušenih zidina napravila luksuznu vilu s bazenom i velikim dvorištem punim zelenila te je ponosno pozirala na terasi, piše Dnevnik.hr

 

Foto: Matko Begoivc/PIXSELL

Foto: Matko Begoivc/PIXSELL

Foto: Matko Begović/Pixsell

 

Tijekom odrastanja i školovanja, Neda se zbog očeva posla često selila i mijenjala škole, a to joj je kao kćeri jedinici teško padalo.

"Došavši u bosansku sredinu iz Imotskog i naišla prije svega na jedan zid čuđenja zbog mog imena i prezimena, nitko se nije u svim tim školama u koje sam ja bila upisana zvao Neda i naravno nitko se nije pogotovo prezivao Ukraden tako da je to uvijek bilo ono kako se ti mala zoveš, ja se zovem Neda, onda bi bilo e ne može Neda, ti ili si Nedjeljka ili si Nedina, onda bih ja plakala", ispričala je jednom prilikom za IN Magazin, a tada je otkrila i da su joj u djetinjstvu najteže padali rastanci od bake Anđe, s kojom je svake praznike provodila u Imotskoj krajini.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije