UZ STROGE EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Počinje Venecijanski filmski festival! Vraćaju se zvijezde, a pažnju je već ukrala zanosna Georgina

Andrea Raffin/KIKA/PIXSELL/KIKA/PIXSELL
01.09.2021.
u 21:59

Ove godine kazališta će raditi u upola manjem kapacitetu, bit će postavljen i zid koji će blokirati pogled na crveni tepih, a sve kako bi se spriječilo okupljanje obožavatelja ispred Palazzo del Cineme.

Prestižni filmski festival u Veneciji ove godine ugostit će ponovno mnogobrojne holivudske zvijezde koje prošle godine zbog korone nisu prošetale crvenim tepihom. Strogi protokoli, maske i testiranja dio su ovogodišnjeg izdanja, a organizatori se nadaju kako će strogi zdravstveni protokol spriječiti probleme na festivalu. Za ulazak na festival potrebna je zdravstvena propusnica ili negativan test na Covid-19.

Ove godine kazališta će raditi u upola manjem kapacitetu, bit će postavljen i zid koji će blokirati pogled na crveni tepih, a sve kako bi se spriječilo okupljanje obožavatelja ispred Palazzo del Cineme.

-Svi se svugdje žele vratiti, ponovno otvoriti, ponovno pokrenuti, objaviti filmove koji su na polici ostali godinu i pol ili možda dvije godine", rekao je direktor festivala Alberto Barbera. Crvenim tepihom ove godine će prošetati Timothee Chalamet (25), Zendaya (25), Jessica Chastain (44), Matt Damon (50) , Ben Affleck (49) i mnogi drugi, a prisutni će imati priliku uživati u mnogobrojnim filmskim naslovima.

Španjolski redatelj Pedro Almodóvar otvara najstariji filmski festival na svijetu filmom "Paralelne majke" s Penelope Cruz (47) dok će Maggie Gyllenhaal (43)  predstavit će  svoj debitantski dugometražni film "Izgubljena kći", napravljen prema romanu Elene Ferrante s Olivijom Colman (47) i Dakotom Johnson (31) u glavnim ulogama. Izvan konkurencije bit će prikazan i dugo očekivani film "Dune", redatelja Denisa Villeneuvea, a u glavne uloge pripale su mladim holivudskim zvijezdama Timothéeu Chalametu i Zendayi.

Također, premijerno će se prikazati i autobiografski film "Spencer",čileanskog  redatelja Pabla Larraina u kojem je neprežaljenu princezu Dianu utjelovila glumica Kristen Stewart (31), a koju prema najavama čeka nominacija za nagradu "Oscar". U Veneciju je također stigla i djevojka nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez (27) koja je oduševila prisutne damskim izdanjem koji je ponovno u prvi plan stavio njezine bujne obline.

Foto: Instagram

Georgina je odabrala elegantnu plavu midi haljinu od čipke, talijanskog dizajnera Ermanna Scervina koju je upotpunila blejzerom u istoj nijansi,  a cijelu kombinaciju je zaokružila nakitom Pasquale Bruni. Zanosna Argentinka pojavila se na nekoliko crvenih tepiha i evenata a na jednom je pokazala i novu frizuru- svoje duge uvojke skratila je u popularni bob koji je glavni hit ove jeseni. Za ovu prigodu odabrala je uski crni kombinezon koji je također dizajnirao Scervino.

Venecijanski filmski festival poznat je osim po odličnim filmskim naslovima i po bogatom crvenom tepihu i modnim kombinacijama, pa svi željeno iščekuju modne trendove koje će zvijezde prošetati kao uvod u sezonu filmskih i televizijskih nagrada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije