Film "General"

Počinje snimanje filma o životu Ante Gotovine

visnjic
Instagram
06.02.2017.
u 20:55

U drugoj polovici veljače trebalo bi započeti snimanje igranog filma i televizijske serije 'General'. Riječ je o filmu koji će prikazati život i ratni put generala Ante Gotovine, a režirat će ga Antun Vrdoljak.

Čini se da je gotovo sve spremno za početak snimanja novog filma u režiji Antuna Vrdoljaka pod nazivom 'General'. Igrani film i televizijska serija prikazat će život i ratni put generala Ante Gotovine, kojeg će u filmu utjeloviti hrvatski glumac s holivudskom adresom Goran Višnjić. 

Casting agencija raspisala je i audiciju za velik broj statista, osobito muškaraca koji će, ukoliko prođu, na ovaj način dobiti svojih pet minuta slave, piše Tportal.hr.

U drugoj polovici veljače trebalo bi započeti snimanje igranog filma i televizijske serije 'General'. Riječ je o filmu koji će prikazati život i ratni put generala Ante Gotovine, a režirat će ga Antun Vrdoljak. Zanimljiva je i podjela uloga - samog Gotovinu trebao bi utjeloviti Vrdoljakov zet, hrvatski glumac s holivudskom adresom Goran Višnjić, dok bi Gotovininu prvu suprugu, Kolumbijku Ximenu Dalel, trebala igrati Penelope Cruz. Uz njih, u ostalim bi se ulogama trebali pojaviti Nataša Janjić, Tarik Filipović i Goran Navojec.

Kako donosi antenazadar.hr, za potrebe snimanja filma trenutno se traži i veći broj muškaraca iz Gospića i bliže okolice koji bi statirali, dok se u Zadru traže muškarci, žene i djeca te osobe starije životne dobi. Audiciju za statiste raspisala je casting agencija Serena u koordinaciji Udruge veterana Vojne policije i sudionika Domovinskog rata Zadarske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije