Krivi spoj

Početak 2023. nije joj krenuo kako treba, razočarenje na prvom sastanku...

Ugodni razgovor
30.01.2023.
u 11:41

U svijetu online datinga, prvi spojevi često mogu biti izvor nade ili razočaranja. Nažalost, za Raychu Fayce, njezin prvi spoj u 2023. godini bio je više nego razočaravajući, kako prenosi The Sun.

Kao i mnogi samci, Raych se odvažila na više spojeva ove godine. No, već u siječnju, njezin prvi spoj bio je katastrofa. Zgrožena onim što se dogodilo, Raych je otišla na TikTok kako bi podijelila svoj neuspješan spoj i njezin video brzo je postao viralan.

Raych se spojila s muškarcem kojeg je upoznala na aplikaciji za upoznavanje Hinge. Dogovorili su se družiti u sportskom baru, ali kad je Raych stigla, muškarac je već bio tamo. 

"Kažemo 'zdravo'. No, što je pomalo čudno, kada sam ulazila, vidio je znak na kojem je pisalo da će vas odvući ako parkirate na ovom parkiralištu", rekla je Raych u svom videu.

Muškarac se ispričao te rekao kako je parkirao na krivo mjesto i odlučili su pronaći drugo mjesto za spoj. Nažalost, to je bilo posljednje mjesto gdje je Raych vidjela svog potencijalnog partnera jer kada je izašla van iz bara, dobila je poruku koja je samo glasila: “Oprosti, nisi mi se svidjela.

Raych je bila razočarana i bijesna što joj je spoj završio na ovakav način pa je rekla: "Mrzim muškarce... Našminkala sam se i napravila frizuru za što? Čak nisam uspjela ni uživati u krilcima koje su bile na meniju!”

Kako bi se osigurala da se neće ponoviti slična situacija, Raych je pozvala svoje prijatelje da izađu na piće.

Na kraju cijele priče, Raych je obrisala broj muškarca te poručila ostalima: "Ljudi, ako niste zainteresirani, ako ste pod stresom, ako ste što god, nemojte pobjeći sa spoja kao pas s repom među nogama. To je odvratno."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije