PRIZNALA SVE SIMPTOME

Pjevačica otkrila detalje svoje borbe protiv koronavirusa: 'Postalo je stvarno zastrašujuće'

pixell
09.04.2020.
u 19:25

Poznata pjevačica prošlog je tjedna obznanila na društvenim mrežama da je oboljela od COVIDa-19, a na svom je Instagramu sada progovorila o detaljima njezine borbe s bolešću te kako bi podsjetila ljude kako nitko nije imun.

Pjevačica je snimila razgovor sa svojom prijateljicom i autoricom Jen Pastiloff nakon što je otkrila da su ona i njen trogodišnji sin Jameson nedavno pozitivno testirani na COVID-19. Razgovor je bio dio serije "Chat and Feed" za prikupljanje novca u humanitarne svrhe.

Pink je rekla da se prvi put nakon tri tjedna odjenula. "Stvarno mi je trebalo. Hvala na prilici", rekla je. "Bili smo stvarno, jako bolesni. Moj 3-godišnjak Jameson bio je gore od mene. Proplakala sam mnoge noći i nikad se više nisam molila u životu", objasnila je pjevačica. "U jednom trenutku pomislila: 'Mislila sam da će su nam obećali da će naša djeca biti u redu, ali to nije zajamčeno. Nema nikog tko je siguran od ovoga ", upozorila je.

Pjevačica je pojasnila da joj je sin bio jako, jako bolestan te da je vodio svoj i majčin dnevnik o simptomima. "I dalje, tri tjedna kasnije, ima temperaturu 37,7 ili 37,8, a osim uporne groznice, imao je proljev, zatim zatvor, a još je i blijed i bezobličan i letargičan i sve one stvari koje vas plaše kao mamu", priznala je.

Što se nje tiče, pjevačica je rekla da je "prvi put u 30 godina na nebulizatorima". "Postalo je stvarno, stvarno zastrašujuće. Neću lagati", rekla je. Do sada se njen suprug Carey Hart i kćer Willow nisu razboljeli. Pink i Jameson otada su se ponovno testirali na virus i bili su negativni.

Pink, čija je majka bila medicinska sestra, donirala je miljun dolara zdravstvenim radnicima za vrijeme pandemije koronavirusa, donosi CNN.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?