INTERVJU ZA ELLE

Pjevačica iskreno o traumi zbog koje se samoozljeđivala i sada je na lijekovima

Profimedia
08.11.2019.
u 13:27

Neuropatska bol kao odgovor na traume dio je mog života godinama. Na lijekovima sam i pod nadzorom liječnika i tako preživljavam - iskrena je bila Lady Gaga.

Pjevačica Lady Gaga u javnosti je u nekoliko navrata govorila o tome kakve je traume doživjela u svojoj tinejdžerskoj dobi, a koje su ostavile trajne posljedice.

Poznata voditeljica Oprah Winfrey za magazin Elle napravila je intervju s Gagom u kojem su pričale o bolnom i teškom razdoblju kroz koje je prolazila. Već prije govorila je o tome kako je u dobi od 19 godina bila silovana, a sada je Oprah ispričala kako ima PTSP i trpi kroničnu bol.

- Neuropatska bol kao odgovor na traume dio je mog života godinama. Na lijekovima sam i pod nadzorom liječnika i tako preživljavam - iskrena je bila Lady Gaga. Dok je bila tinejdžerica bila je sklona samoozljeđivanju.

-To je bio jedan od načina da svratim pažnju na sebe i da ljudima pokažem u kolikoj sam boli, jer im to nisam znala reći  - rekla je pjevačica. O ovoj temi često govori, veli, kako bi i druge potakla da brinu o svom mentalnom zdravlju i da pričaju o problemima koji ih muče, a tu posebno misli na mlade koji su prolazili kroz slične traume kao ona. 

- Nekad sam mislila da nema povratka nakon traume. Bila sam u fizičkoj, mentalnoj i emotivnoj boli. Lijekovi radi, ali trebate terapiju jer jedan dio morate sami napraviti - poručila je pjevačica. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije