mračne tajne

Pjevačevi ujak i djed počinili su samoubojsvo

sada
05.01.2017.
u 19:00

Obitelj Georgea Michaela tijekom godina pogodile su dvije velike tragedije - prvo se ubio njegov ujak, a zatim i njegov djed. Pjevač, koji je pronađen mrtav na Božić, navodno je strahovao da bi se isto moglo dogoditi i njemu, prenosi 24sata.hr

Georgeov ujak Colin oduzeo si je život 1963. godine, Smrt njegovog ujaka, za kojeg se sumnjalo da je potajno bio gay, uzrokovala je još jednu veliku tragediju. Naime, Georgeov djed ubio se nekoliko dana kasnije.

Pjevač je svojevremeno javno progovorio o mračnim obiteljskim tajnama.
 
- Obojica su gurnula glavu u plinsku peć, a moja majka ih je našla - otkrio je 2007. u intervjuu za The Mirror i dodao: 'Jako se boljala da ću zaveršiti kao njezin brat'. 

Podsjetimo, glazbenik je umro na Božić. Dečko Georgea Michaela napisao je da se 'pokušao ubiti mnogo puta i da je sada u tome uspio'.

Twitter | Autor: Twitterfoto: Twitter

Zbog toga su se pjevačevi prijatelji i obožavatelji obrušili na Fadija Fawaza nakon čega je on promijenio priču. Branio se da mu je netko hakirao profil na društvenoj mreži. Policiji je rekao da je bio u autu kad je George Michael umro. 

- Nisam ga vidio na Badnjak, zaspao sam u autu. Policija sve zna, a to je najvažnije - kazao je Fadi. Njegovi prijatelji boje se da će si fotograf nauditi jer se teško nosi s cijelom situacijom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije