raskošno vjenčanje

Pippa izrekla sudbonosno 'da'. Je li haljinom zasjenila sestrinu vjenčanicu?

Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.05.2017.
u 13:47

Pred oltar je danas stupila Pippa Middleton koja je 2011. zamalo ukrala show svojoj sestri Kate

Pippa Middleton danas je pred oltar stala s bogatim bankarskim tajkunom Jamesom Matthewsom (40).

Ovaj put sve su oči bile uprte u njenu haljinu, a mnogi se pitaju je li uspjela zasjeniti raskošnu vjenčanicu Kate Middleton. Vjenčanje se održava u rodnome gradu obitelji Middleton, a par je sudbonosna "da" izreklo u Crkvi svetoga Marka u Englefieldu, koja se nalazi nedaleko od obiteljske kuće u kojoj su sestre Middleton odrastale, prenosi Vecernji.hr

Prijem gostiju nakon crkvenog obreda održat će se u prostranome vrtu obiteljske kuće gdje će se prirediti i zabava. Tridesettrogodišnja Pippa slavna je postala 2011. na dan vjenčanja svoje sestre pošto je izašla iz automobila i primila šlep Kateine vjenčanice.

U uskoj bijeloj haljini dizajnera Alexandera McQueena, koja je ocrtavala njezino savršeno tijelo, Pippa je gotovo zasjenila Kate koja se udavala za britanskog princa Williama.  

Nakon vjenčanja, koje je pratilo oko dvije milijarde ljudi diljem svijeta na Facebooku je osnovana grupa "Društvo obožavatelja Pippine stražnjice", koje i nakon šest godina od događaja ima oko 200.000 članova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije