Cijena ‘sitnica’

Pharrell Williams prodaje penthouse

penthouse
04.12.2015.
u 07:00

Moderno uređen stan nalazi se u Miamiju i ima gotovo 900 četvornih metara, a Williams ga prodaje za nešto manje od 17 milijuna dolara

Pjevač Pharrell Williams prodaje luksuzni penthouse o kojem većina može samo sanjati. Cijena je, naravno, 'prava sitnica', nešto manje od 17 milijuna dolara.

Moderno uređen stan nalazi se u Miamiju i ima gotovo 900 četvornih metara, a Williams je 2007. za njega dao 12,5 milijuna dolara više.

Penthouse se proteže na dvije etaže, ima pet spavaćih soba, šest kupaonica i jedan toalet. Otvoreni dnevni boravak i kuhinja protežu se na prelijepu galeriju, a kako je cijeli stan u prozorima od poda do stropa, iz svakog se kutka pruža veličanstven pogled na plavetnilo oceana. No, sretni budući vlasnici neće se morati šetati do plaže kako bi se osvježili jer se na krovu nalazi bazen natkriven pergolama i zelenilom. Zahvaljujući staklenim površinama, penthouse ima pogled na sve četiri strane svijeta. Prekrasan pogled se pruža na Miami i Atlantski ocean. Naravno, uz ovakav penthouse dolazi i garaža.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije