najgori film

"Pedeset nijansi Sivog" nominovan za najgori film u 2015. godini

film
14.01.2016.
u 11:26

Jedan dan prije nego Hollywood nagradi najbolje filmove u 2015. godini Oscarom, 27. veljače 2016. godine, bit će dodijeljena i "priznanja" za najgori film.

Prema izboru Zlatne maline, top pet najgorih filmova su: "Fantastic Four", "Fifty Shades of Grey", "Jupiter Ascending", "Paul Blart: Mall Cop 2" i "Pixels".

Blockbuster "Pedeset nijansi Sivog" ima čak šest nominacija za najgori film: najgori film, najgori glumac, najgora glumica, najgori režiser, najgori scenarij i najgora kombinacija scenarista.

Zlatna malina, Golden Raspberry Award ili skraćeno Razzie je nagrada koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja. Utemeljio ju je američki pisac reklamnih tekstova i publicist John J. B. Wilson 1981.

Godišnja dodjela nagrada Zlatna malina u Los Angelesu održava se dan prije dodjele Oscara. Jedna nagrada najčešće košta 4,97 dolara, u obliku je "maline veličine loptice za golf" koja se nalazi na roli filma od 8 mm, cijela je nasprejana zlatnom bojom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije