duga karijera

Parni valjak s dva koncerta proslavio 40 godina karijere

Parni valjak
20.12.2015.
u 13:12

Grupa Parni valjak proslavila je 40 godina rada s dva uzastopna koncerta u zagrebačkom Domu sportova. Prvi akustični i drugi koncert u uobičajenoj, tzv. električnoj postavi. Bile su to svojevrsne promocije dva nedavno obavljena  live albuma, akustičnog ‘Live in ZKM’ i električnog ‘E=mc2’. I jedan i dugi koncert potvrdili su ono što mnogi odavno znaju, a to je da je Valjak jedan od najboljih bendova svih vremena s ovih prostora.

Svi koji su bili na jednom od njihovih koncerata, pa i ova dva u Domu sportova, znaju da bend može imati samo problem izbora pjesama za set listu, jer su gotovo sve koje su objavili-hitovi.

Treba ovdje, kao neku vrstu posvete velikoj karijeri spomenuti neke od pjesama izvedene na slavljeničkim koncertima: ‘U prolazu’, ‘Zastave’, ‘Neda’, ‘Vruće igre’, ‘Mijenjam se’, ‘Stranica dnevnika’, ‘Dođi’, ‘Kada me dotakne’, ‘Jesen u meni’, ‘Ugasi me’, ‘Javi se, ‘Vrijeme ljubavi’. Uz te i mnoge druge pjesme sazrijevao je bend, ali su i odrastale generacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije