KIM KARDASHIAN SAMA OBJAVILA SVOJ PORNIĆ

Paris Hilton savjetovala, majka Kris odobrila

Kim
29.03.2016.
u 10:57

Nova knjiga o obitelji Kardashian koju je napisao novinar Ian Halperin potvrdila je ono o čemu se nagađa od početka ‘karijere’ Kim Kardashian, pišeDaily Mail.

Odkad se na Internetu pojavio kućni pornić starlete Kim Kardashian, ona je, zajedno s cijelom obitelji, postala zvijezda. Nova knjiga o ‘dinastiji’ Kardashian kanadskog novinara Iana Halperina naziva Kontroverzni uspon američke kraljevske obitelji, opisuje na koji se točno način dogodila objava snimke seksa Kim i pjevača Ray J-a.

NE, NE VIDITE DUPLO: Kim Kardashian upoznala svoju dvojnicu i ‘bacila’ selfie

“Zajednički prijatelj Paris i Kim rekao joj je na je najjednostavniji način da se proslavi da objavi snimku seksa”, rekao je novinaru izvor iz pornografske industrije.

On tvrdi da je Kim o tome prvo popričala sa svojom obitelji.

KAKO JOJ JE SPUSTILA! Legendarna se glumica sprda na račun Kim Kardashian i njenog pornića

“Njezina se majka Kris složila s idejom i ona je osoba koja je odgovorna za ‘curenje’ videa u javnost”, tvrdi Halperinu knjizi te dodaje da su Kim i Kris zajedno potpisale ugovor s produkcijskom kućom Vivid Entertainment kada su se dogovarale oko cijene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije