druga šansa

Pamela se pomirila s 18 godina mlađim nogometašem Ramijem

James Moy/Press Association/PIXSELL
22.03.2019.
u 20:32

Playboyeva zečica Pamela Anderson (51), najpoznatija po ulozi u 'Spasilačkoj službi' pomirila se s bivšim partnerom, nogometašem Adilom Ramijem (33). Nakon burnog prekida prošle godine, glumica mu je odlučila dati drugu šansu, prenosi Daily Mail.

Kao razlog njihovog tadašnjeg prekida navodi se drukčiji pogled na brak, ali Pamelini prijatelji tvrda je Rami pokušao Pamelu odvojiti od nekih članova obitelji i prijatelja.

Također, njezini prijatelji zamjeraju nogometašu partijanje i obilaženje klubova budući da to više nije Pamelin 'đir'. Unatoč tomu, Pamela se ponovno preselila u Francusku, ali njezini bližnji smatraju da veza neće dugo potrajati, prenosi 24sata.hr. 

Foto: Instagram Asos

Pamela je nakon svjetskog prvenstva odlučila da više neće biti u životu Adila i njegove djece. 

- Proteklih nekoliko tjedana Pamela se družila s Adilovim sinovima Zaynom i Madijem. Srce joj se slomilo jer Adil ne viđa blizance koliko bi trebao te misli da je upravo ona kriva za to - rekao je svojedobno prijatelj glumice. 

Prije nego će ga Pamela ostaviti, Adil je kleknuo je i zaprosio ju, a ona ga je odbila. Mnogi su njezin potez nazvali okrutnim jer ga je odmah poslije toga i ostavila. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije