pljunuta kim kardashian

Ovu Crnogorku na Instagramu prati više od pet milijuna ljudi

thfgthfg
15.02.2017.
u 21:45

Manekenka i blogerica Amra Olević porijeklom je iz Crne Gore, a pažnju je privukla zbog nevjerojatne sličnosti s najpoznatijom starletom na svijetu Kim Kardashian, prenosi Index.hr

Osim duge tamne kose, poveznica s Kim su i obline, koji Amra odnosno Amrezi, kako se zove njen profil na Instagramu, također bez puno srama pokazuje.

Na Instagramu se Amra pojavila prije nekoliko godina, a fanove je pridobivala velikom brzinom. Ona je inače i make up artistica ze ima svoju liniju kozmetike, što joj je pomoglo da skupi 5,2 milijuna obožavatelja na toj društvenoj mreži.

Da njena popularnost nije na zalazu, svjedoči i činjenica da je samo tri mjeseca skupila dodatnih 300.000 pratitelja na toj društvenoj mreži.

Kako se može vidjeti na njenom blogu, koji nije osvježavala od 2014., neko je vrijeme živjela u BiH i Hrvatskoj, a s devet godina preselila se u SAD. Djetinjstvo je provela u New Yorku, a danas živi u Los Angelesu s dečkom Fernandom.

Kako je sama rekla, dugo su zajedno, a skupa su prošli najteže trenutke, poput teškog siromaštva. Tijekom jednog online razgovora s obožavateljima negirala je plastične operacije, ali priznala je da ide na botoks te filere.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije