nagađanja o razlozima

Ovo je razlog zašto Meghan Markle još uvijek nije trudna?

14.08.2018.
u 08:35

Meghan će u listopadu poći na svoju prvu kraljevsku turneju pa bi to mogao biti razlog za odgađanje trudnoće

Od trenutka kada su se vjenčali, vojvotkinja Meghan i vojvoda Harry neprestano se suočavaju s jednim te istim pitanjem. Naravno, cijeli svijet se pita kada planiraju proširiti obitelj.

Razumljivo, Meghan i Harry nastoje planove planiranja bebe zadržati isključivo samo za sebe i ne iznositi ih u javnost, no čini se da postoji razlog zašto im se ne žuri s trudnoćom.

Prema pisanju Expressa, Meghan će u listopadu poći na svoju prvu kraljevsku turneju pa bi to mogao biti razlog za odgađanje trudnoće. Trebala bi se pridružiti Harryju na Invictus igrama u Sydneyju, a osim Australije posjetit će Fiji, Kraljevinu Tongo i Novi Zeland što znači da će oboje imati poprilično popunjen raspored obaveza do kraja godine.

Uz to Meghan ne želi da sva ta putovanja provede u drugom stanju, jer želi što bolje i pažljivije paziti na trudnoću kada do nje dođe.

Trenutno najpopularniji kraljevski par na svijetu, o trudnoći i djeci uistinu izbjegavaju pričati ili samo kratko odgovarati na pitanja kao što je bio slučaju u intervjuu za BBC.

"Trenutno ne radimo na proširenju obitelji, ali nadamo se da će se uskoro i to dogoditi", odgovorio je tom prilikom kratko Harry, bez ikakvog dodatnog komentara. 

Sretnom događaju koji svi željno iščekuju, zasigurno će pridonijeti i činjenica da se Meghanina majka, Doria Ragland uskoro trajno seli u Veliku Britaniju kako bi bilo što bliže kćeri, prenosi Dnevnik.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije