prirodna ljepotica

Ovo je kći Mustafe Nadarevića, udana je za milijunaša

Dusko Marusic/PIXSELL
02.08.2020.
u 17:00

Mustafa Nadarević je najstariju kćerku Anju koja je povjesničarka umjetnosti dobio s prvom suprugom Jasnom, dok je Nanu i sina Ašu dobio s drugom suprugom Slavicom Radović Nadarević.

"Budući da je moja najstarija kćerka moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom prijatelju iz Novog Grada, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio kako me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima", rekao je jednom prilikom čuveni glumac, pišu Nezavisne. 

Foto: Instagram screenshot

Nana koja radi u jednoj velikoj tvrtki i koju na Instagramu prati 18,5 tisuća ljudi, osim što je prirodna ljepotica, plijeni sjajnim stilom.

Onoliko koliko je zanimljiva Nana, toliko je zanimljiv i njezin partner Silvije Pleština, koji je 2007. s 19 godina zaradio milijun u kvizu "Tko želi biti milijunaš?".

Bavi se danas sastavljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom, a diplomirao je, kao i Nana, na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije