PRIPREME

Ove tri stvari Meghanina su formula za super izgled

02.05.2018.
u 16:35

Meghan Markle uskoro će reći “da“ princu Harryju, a pojačala je dosadašnje treninge te dodatno pazi na prehranu. Ne štedi na proizvodima pa je za kremu za lice, po preporuci Kate, izdvojila 430 kuna

Iako Meghan Markle već sad izgleda sjajno, pojačala je treninge te posebno pazi na prehranu kako bi izgledala besprijekorno u vjenčanici na svoj veliki dan, 19. svibnja. 

Osim što je više vremena odvojila za vježbanje borilačkih vještina, buduća vojvotkinja odlučila je krenuti na detoks pa se tako s pomoću shakeova Dr. Junger’s Clean Program Daily Shake pokušava riješiti toksina iz tijela. Poznato je da je Meghan oduvijek bila pobornik zdravog načina života pa je tako u intervjuu iz 2015. godine rekla da obožava trčati. S osobnim trenerom Craigom McNameejem trenirala je dok je snimala seriju “Suits“, a izjavila je da i dalje voli koristiti njegov program vježbanja. Osim toga, Meghan je ljubiteljica joge zahvaljujući majci Doriji koja je instruktorica joge.

– Obožavam jogu. Prakticiranje joge ima brojne dobrobiti – rekla je jednom Meghan. Kada je riječ o njezi lica, Meghan ne štedi na proizvodima. Navodno je, prema preporuci vojvotkinje Kate Middleton, počela koristiti kreme brenda Biotulin. Najdraža joj je anti-age krema koja košta otprilike 430 kuna. Krema navodno briše znakove starenja već sat vremena nakon korištenja, no cijena Meghan nije bitna. Tako će Meghan imati zaglađeno i svježe lice na dan kada će u nju budu uperene kamere svih svjetskih medija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije