IMA DOBAR RAZLOG

Otkriveno zašto je Diana pri izlasku iz automobila uvijek torbicu držala uz grudi

PA/Pixsell
26.05.2017.
u 10:29

Dizajnerica Anya Hindmarch za dizajnirala je torbice princezi Diani gotovo za sve prigode i otkrila je kako je Diana uvijek pri izlasku iz automobila čvrsto torbicu držala uz grudi kako joj paparazzi ne bi snimili dekolte

Princeza Diana bila je poznata po istančanom modnom ukusu i njene modne kombinacije, kako dnevne tako i večernje, uvijek su dobivale pohvale modnih kritičara.

Jedan od omiljenih modnih dodataka princeze srce, kako su je od milja zvali, bila je i clutch torbica, a  Anya Hindmarch, dizajnerica torbica koje je nosila princeza Diana, otkrila je i jedan zanimljiv detalj o Diani i načinu na koji je nosila ove torbice.

Naime, brojne video snimke i fotografije prikazuju Dianu kako pri izlasku iz automobila čvrsto držala torbicu uz grudi, a pozadinu priče vezanu za ovaj detalj Hindmarch je otkrila u intervju za britanski Telegraph.

- Kako bi izbjegla moguće neugodne situacije poput one da joj paparazzi snime dekolte dok izlazi iz automobila, Diana bi se uvijek 'zaštitila' torbicom - kaže Anya i dodaje kako je princeza Diana u šali ove torbe prozvala torbicama za dekolte. Inače, princeza je bila jedna od prvih njenih klijentica i Hindmarch joj je dizajnirala torbe gotovo za svaku prigodu. 

Video možete pogledati OVDJE
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije