Krivo shvaćeno

Otkriveno kojeg člana kraljevske obitelji je Meghan optužila za rasizam

03.04.2021.
u 15:59

Ni tjednima nakon eksplozivnog intervjua koji su Meghan Markle i princ Harry dali Oprah Winfrey, javnost ne prestaje analizirati svaki detalj. Preispituje se sve, od onoga što su rekli do način na koji su nešto izgovarali ili se ponašali pred kamerama. I čini se kako dosad nisu pobijedili u "natjecanju popularnosti" jer im, prema brojnim anketama, mnogi ne vjeruju. Ono što je možda bilo najšokantnije jesu optužbe za rasizam u kraljevskoj obitelji.

Naime, Meghan je rekla kako se raspravljalo koje će boje biti njezin i Harryjev sin. Kraljevska obitelj odmah je žestoko odbacila bilo kakve optužbe za rasizam. Ipak, nitko nije porekao da se o tome uopće raspravljalo. Naime, Meghan je kazala da ne želi reći ime osobe koja je postavila sporno pitanje. No, moguće je i da se to sazna vrlo brzo. Naime, kontroverzna britanska autorica Lady Colin Campbell tvrdi da je u pitanju princeza Anne, kraljičina kći, no inzistira da je Annein komentar krivo shvaćen, te da se zapravo odnosilo na brigu kako će se Meghan uklopiti u kraljevsku obitelj. Campbell je, naime, uvjerena kako je rasprava bila o tome kako će se pomiriti kulturne razlike između Britanca i Amerikanke te, u tom svjetlu, odlučiti i o odgoju djeteta. Sigurna je, navode britanski mediji, da nije bilo spominjanja boje kože te da je Harry sve krivo shvatio, a Meghan još lošije protumačila. Doduše, Campbell je od početka bila uvjerena kako je princeza Ana smatrala da Meghan i Harry nisu prikladni jedno za drugo jer Amerikanka neće shvatiti važnost i značenje britanske kraljevske obitelji. Navodno je princeza Anne također kazala kako Meghan nije stabilna osoba koja se može uklopiti u njihov svijet. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zasad nisu komentirali ove tvrdnje.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije