NIJE ODUŠEVIO

Otkriveno je kako je princa Williama odbila prva ljubav!

Foto: Profimedia
1/3
01.07.2019.
u 16:30

Kraljevska biografkinja piše kako je William prvo zapazio Meghann Gundermann - Gundy, a kada ju je napokon pozvao na večeru, što nije često radio, ona ga je odbila, zbog čega se još više zaljubio.

Naći pravu ljubav je teško, čak i članovima kraljevske obitelji.  

Naime,  kraljevska biografkinja Katie Nicholl u svojoj novoj knjizi 'Kate:The Future Queen' opisala je Williamove neuspjele pokušaje zavođenja kolegice na sveučilištu St. Andrews. 

- Mnoge djevojke su išle u ekstreme kako bi ga upoznale, neke su čak i mijenjale studijske programe kako bi mu bile što bliže. Ipak, neke djevojke uopće nisu bile zainteresirane za princa, pa čak ni jedina za kojom je on patio: Teksaška nasljednica Meghann Gundermann. 

Kraljevska biografkinja piše kako je William prvo zapazio Meghann Gundermann - Gundy, a kada ju je napokon pozvao na večeru, što nije često radio, ona ga je odbila, zbog čega se još više zaljubio.

- Čuo sam Williama kako ju moli da izađe s njim, ali ona ga je odbila - rekao je jedan njegov prijatelj s fakulteta i dodao: - Stalno ju je ispitivao: 'Zašto ne želiš izaći sa mnom?'. Ona jednostavno nije bila zainteresirana.  

Ona je postala osnivačica i predsjednica dobrotvorne udruge 'Foundation For Tomorrow', a našla je i pravu ljubav, udala se za bivšeg igrača NFL-a Jasona Sehorna 2017. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije