'ŽDERAČICA MUŠKARACA'

Otkrivene prljave tajne vojvotkinje Camille

tajne
07.11.2016.
u 18:45

Camilla Parker Bowles danas je ugledna kraljevska dama, no iza sebe ima burnu prošlost…

Od femme fatale do ugledne kraljevske supruge, tako je izgledao životni put vojvotkinje od Cornwalla, Camille Parker Bowles.

Danas se 69-godišnja Camilla primirila uz svog supruga princa Charlesa, no u prošlosti i nije bila baš takva “dobrica”. Kako navodi Imogen Taylor u svojoj knjizi On The Fringe, Camilla je mijenjala muškarce “kao čarape” i bila prava žderačica muškaraca, zbog čega je dobila i otkaz.

“Camilla je dobila otkaz na jednom otmjenom poslu gdje je radila za dizajnere interijera jer se voljela razuzdano zabavljati tijekom šezdesetih godina prošlog stoljeća. Radno vrijeme za nju nije bilo važno. Večere, provodi, zabave, konji, novac, muškarci, to je bilo važno Camilli”, kaže autorica knjige, piše Daily Mail.

Imogen se prisjetila i da je Camillin šef Tom Parr bio vrlo temperamentan muškarac sklon ispadima bijesa. “Vikao je toliko glasno da je cijela zgrada čula svaku njegovu riječ. Znao je vikati – gubi se, ti glupa ku*ko, odlazi odavdje već jednom! Ne mogu imati ljude poput tebe u firmi!”

“Camilla je bila prava “party životinja”. Živjela je za muškarce, skupe večere, jahanja, novac i provode”, tvrdi spisateljica, koja dodaje da je vojvotkinja uvijek bila svjesna toga da nije neka ljepotica, ali je sve nadoknadila svojim karakterom i seksepilom. “Nikada nije bila sramežljiva i uvijek je bila bez dlake na jeziku, bila je jako zabavna i jako popularna među muškarcima”, otkriva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije