PREMINUO U LISTOPADU

Otkriven je sadržaj oporuke glumca Matthewa Perry, poznato je kome je ostavio imovinu i novac

Matthew Perry
Reuters/PIXSELL
14.03.2024.
u 07:59

Prema dokumentima koje je Rolling Stone objavio slavni glumac je oporuku napisao 2009. godine. Iznos od 1.030.000 dolara dodijeljen je zakladi "Alvy Singer Living Trust" i Perry navodi Lisu Ferguson i Robin Ruzan kao izvršitelje svoje oporuke

Glumac Matthew Perry više od milijun dolara u oporuci je ostavio zakladi koju je sam osnovao - "Alvy Singer Living Trust" koju je nazvao prema liku iz filma 'Annie Hall', a korisnici zaklade su njegovi roditelji, polusestra te bivša djevojka. Ovu informaciju mediji u Americi su objavili pet mjeseca nakon smrti glumca kojeg je proslavila uloga Chandlera u kultnoj humorističnoj seriji "Prijatelji".

Prema dokumentima koje je Rolling Stone objavio slavni glumac je oporuku napisao 2009. godine. Iznos od 1.030.000 dolara dodijeljen je zakladi  "Alvy Singer Living Trust" i Perry navodi Lisu Ferguson i Robin Ruzan kao izvršitelje svoje oporuke. U toj izjavi sastavljenoj 2009., Matthew je naveo svog oca, Johna Perryja, i majku, Suzanne Morrison, kao korisnike svoje oporuke uz svog polusestra Caitlin Morrison i bivšu djevojku Rachel Dunn.

U to je vrijeme glumac u svojoj oporuci naznačio da ukoliko bude imao djecu ona neće imati pravo pristup njegovoj zakladi. Njegova imovina se procjenjuje na vrijednost od 120 milijuna dolara te je u to uključena velika količina umjetničkih djela, automobila, nakita i nekretnina.  Zvijezda serije "Prijatelji" Matthew Perry preminuo je zbog "akutnih posljedica" doze ketamina, nakon čega se utopio, a njegova smrt bila je nesretan slučaj.

- Ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles utvrdio je da su uzrok smrti 54-godišnjeg glumca Matthewa Langforda Perryja akutni učinci ketamina. Čimbenici koji su doprinijeli smrti gospodina Perryja uključuju utapanje, bolest koronarne arterije i učinke buprenorfina (koristi se za liječenje poremećaja upotrebe opioida). Na taj način, njegova smrt je nesretan slučaj - rekao je glasnogovornik mrtvozorničkog ureda u Los Angelesu.

Podsjetimo, Perry je preminuo u dobi od 54 godine 28. listopada u svom domu u Los Angelesu, a obitelj i bliski prijatelji oprostili su se od njega 3. studenog na privatnom pogrebu. Glasnogovornik vatrogasne službe prethodno je rekao za E! kako je glumac pronađen bez svijesti u hidromasažnoj kadi te da su u njegov dom došli na poziv Perryjevog osobnog asistenta. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije