JOE JACKSON

Otac Michaela Jacksona ima rak i bolest je u terminalnoj fazi

26.06.2018.
u 16:52

Unatoč tome što je svoju djecu nemilosrdno zlostavljao i iskorištavao, oni su odlučili sve mu oprostiti i biti uz njega do kraja.

Glava glazbene obitelji Jackson, 89-godišnji Joe već neko vrijeme boluje od raka, a, prema pisanju svjetskih medija, bolest je u terminalnoj fazi. 

– Nije mu ostalo još puno vremena. Obitelj samo želi biti uz njega tijekom njegovih posljednjih dana – rekao je njegov sin Jermaine. Kći Janet posvetila mu je dio govora koji je održala na dodjeli nagrade “Impact” na manifestaciji Radio Disney Music Awards.

– Majka me njegovala svojom ekstravagantnom ljubavlju, a moj nevjerojatni otac uvijek me poticao da budem najbolja što mogu biti – rekla je pjevačica nakon što je otkriveno da Joe umire.

I sam glazbeni menadžer, koji je lansirao karijere svoje djece od koje su najviše uspjeha imali Michael, Janet i La Toya, oglasio se na Twitteru i potvrdio loše prognoze.

– Vidio sam više zalazaka sunca nego što mi ih je preostalo vidjeti. Kada je vrijeme, sunce se uzdiže, a sviđalo se to nama ili ne, ono i zalazi kada je za to vrijeme – napisao je Joe uz fotografiju na kojoj gleda u suton.

Iako je prošlog tjedna navodno onemogućio članovima obitelji uvid u njegovu medicinsku dokumentaciju te čak odbio da budu uz njega, tijekom proteklih nekoliko dana sve nesuglasice su se izgladile i uz njegov bolesnički krevet sada su supruga Katherine s kojom je u braku 68 godina, djeca i unuci. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije